3RRR Belastingadviseurs bv

info@3rrrbelastingadviseurs.nl 

mr. Ewoud de Ruiter

View my profile on LinkedIn

Wie zijn wij

De directie van 3RRR Belastingadviseurs BV wordt gevormd door mr. Ewoud de Ruiter. Hij is na een dienstverband van 8 ½ jaar bij Ernst & Young inmiddels al weer ruim 6 jaar actief als belastingadviseur in zijn eigen adviespraktijk. In zijn loopbaan heeft Ewoud ervaring opgedaan met de advisering aan ondernemingen, stichtingen, verenigingen en vermogende particulieren. Vastgoed beleggers met omvangrijke vastgoedportefeuilles behoorden tot zijn cliënten. Daarnaast heeft hij het vak inkomstenbelasting winst gedoceerd aan de Universiteit Utrecht.

Naast zijn werk in de belastingadviespraktijk schrijft Ewoud onder andere voor:

-         Cobouw, de krant voor bouwend Nederland. Hierin schrijft hij voornamelijk over vastgoed gerelateerde onderwerpen.

-         Fiscaal Advies, een kwartaalmagazine uitgegeven door Reed Business, dat word gelezen door ondernemers en professionele adviseurs. Hij schrijft de columns: in de marge en van de rechter, beide over recente rechtspraak van belang voor de fiscale praktijk.

-         Fiscaal Praktijkblad, een tweewekelijks verschijnend vakblad voor de fiscale adviespraktijk. Het wordt geschreven voor belastingadviseurs, accountants, de Belastingdienst en leden van de rechterlijke macht. Hierin schrijft hij over verschillende fiscale onderwerpen.

-      SRA Digitaal Fiscaal Handboek, een online fiscale nieuwsvoorziening en kennis- en informatiebank voor 370 bij het SRA aangesloten accountantskantoren.

Opleiding:

-          HEAO Accountancy Hogeschool van Utrecht

-          Doctoraal fiscaal recht Universiteit van Amsterdam

Lidmaatschappen:

-          Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

-          Jonge Orde van Belastingadviseurs

-          Dutch Corporate Finance Association

-          De Maatschappij - ondernemend netwerk sinds 1777

 

Altijd nieuwsgierig en bezig zich verder te ontwikkelen.