3RRR Belastingadviseurs bv

info@3rrrbelastingadviseurs.nl 

een belastingadviseur die meerwaarde levert

Onze werkwijze als belastingadviseur

Door de jarenlange dienstverlening als belastingadviseur aan ondernemers en vermogende particulieren hebben wij een gedegen kennis opgebouwd. Van deze kennis kunt u natuurlijk profiteren.

Wij verdiepen ons in uw situatie waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Omdat wij uw situatie kennen, kunnen wij u optimaal op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Wij doen ons werk vanuit een grote betrokkenheid bij uw organisatie. Zodat u het belastingadvies krijgt dat bij uw behoefte aansluit.

Ondernemers

Wij hebben veel ervaring opgedaan met advisering aan ondernemers in het midden en kleinbedrijf. Bent u die ondernemer, die zoekt naar een belastingadviseur, die u die meerwaarde kan leveren, neemt u dan contact met ons op.

Een aantal van de diensten die wij leveren zijn:

Zie verder onze pagina diensten waarop wij een aantal diensten presenteren die wij recent hebben ontwikkeld en extra onder uw aandacht willen brengen.

Vereniging en stichting

Momenteel vindt er een ontwikkeling plaats dat verenigingen en stichtingen verdergaand gecontroleerd worden door overheidsinstanties, waaronder de Belastingdienst. Een goede belastingadviseur bij uw contacten met de Belastingdienst is belangrijk. Zoekt u die belastingadviseur, neemt u dan contact met ons op.

Een aantal van de diensten die wij leveren zijn:

Zie verder onze pagina diensten waarop wij een aantal diensten presenteren die wij recent ontwikkeld hebben en extra onder uw aandacht willen brengen.

Vermogende particulieren

Vermogende particulieren vormen voor ons een belangrijke doelgroep. In onze dagelijkse praktijk zien wij het belang van een goede advisering van vermogende particulieren. Wij kunnen u begeleiden bij uw vermogensopbouw en de vermogensoverdracht binnen de verschillende generaties in de familie.

Een aantal van de diensten die wij leveren zijn:

Graag zijn wij uw adviseur die u die meerwaarde levert.